Dostava preko 3.000 RSD je BESPLATNA

0

Korpa

Iskustva korisnika

Od kako se pojavio Triomunal, svi u porodici ga pijemo. Najpre, ovo je prvi preparat za imunitet koji mi ne izaziva nadimanje, a koji očigledno deluje. Od tada smo bez prehlada i virusa. Moja preporuka. 

Ivana Pantelić, Loznica

Etarsko ulje lavande pijem kada imam glavobolju i stresan dan. Jako mi pomažu.

Marija Karić, Zemun

Ako tražite nešto zaista dobro i kvalitetno za jačanje imuniteta, moja porodica i ja preporučujemo Etarsko ulje divljeg origana. Provjereno najkvalitetniji i najbolji biljni lijek.

Stana Malović, Podgorica

ČAJ ZA DIJABETES pijem već 2 meseca. Imala sam insulinsku rezistenciju i uz korigovanu ishranu i Vaš čaj rezultati su ponovo u normali. Hvala od srca na ovom čaju.

Nataša Đorđević, Novi Sad

Napadi panike i konstantna uznemirenost bili su moja svakodnevnica. Po preporuci sam počela da pijem vaše Biljne kapi Valerijane i ne mogu da verujem da imaju ovako dobro dejstvo. Čak mi se i san vratio u normalu. Sve pohvale i zahvalnost do neba.

Ivana Matić, Kraljevo

ETARSKO ULJE KLEKE pijem nakon preležane Corone jer su mi rekli da pomaže kod iskašljavanja. Sve pohvale za ovaj vaš lek, jer su mi se pluća iznenađujuće brzo očistila, što dokazuje i snimak pluća.

Nikola Radonjić, Loznica

Triomunal je odličan proizvod. Moja sestra je stručnjak za lekovito bilje i ona nam je preporučila Triomunal zbog, kako ona kaže, odličnog sastava. Već 3 meseca redovno koristimo i suprug i ja. Poboljšanje opšteg zdravlja je evidentno kod oboje, a to dokazuje i nedavno urađena kontrola krvne slike. Moje preporuke za Triominal.

Nataša Živanović, Stara Pazova

Izlečila sam anemiju uz vaše Biljne kapi koprive i pojačan unos hrane bogate gvožđem. Svi su mi govorili da je nemoguće bez lekova, ali kako ja lekove nerado pijem, odlučila sam da prvo pokušam uz pomoć prirode i tako čula da vaše kapi imaju najbolji kvalitet na tržištu. Veliko hvala i sve preporuke.

Ljubana Ilić, Žarkovo

ETARSKO ULJE KLEKE pijem nakon preležane Corone jer su mi rekli da pomaže kod iskašljavanja. Sve pohvale za ovaj vaš lek, jer su mi se pluća iznenađujuće brzo očistila, što dokazuje i snimak pluća.

Rade Blažić, Loznica

Mi porodično pijemo Ulje sibirskog kedra i da ne ureknem, imunitet nam je ojačao, niko se ni prehladio nije već godinu i po dana.

Jovana Šaponjić, Ljubovija

Etarsko ulje lavande pijem kada imam glavobolju i stresan dan. Jako mi pomažu.

Marija Karić, Zemun

VIRAK ČAJ Vitalia farm mi pomaže kod bolnih menstruacija. Takođe, ciklusi su mi postali uredniji od kako ga pijem, pre su umeli da odskaču i po 10 dana.

Pohvale i zahvalnost jedne mame iz Valjeva

Mystic ulje je za našu porodicu otkriće. Koristimo ga nakon ujeda komaraca svi. Odlično smiri mesto uboda i svrab nestane. Ovo mi je spas za decu.

Ivana Bojić, Pančevo

Kao neko ko se bavi istraživanjem lekovitog bilja, moram da pohvalim Vitalia Farm proizvode. Mislim da su u top 3 na našem tržištu po čistoći i kvalitetu. Sve pohvale, ja biram Vitalia Farm, definitivno.

Nikola Krstić, Novi Sad