Dostava preko 3.000 RSD je BESPLATNA

0

Korpa

Savetovalište

Rešite sve nedoumice oko upotrebe lekovitog bilja

Osluškujući potrebe i dileme naših kupaca, kreirali smo rubriku SAVETOVALIŠTE sa željom da se svakome od Vas posvetimo individualno i približimo Vam svet lekovitog bilja.

Često nam se dešava da kupci imaju želju da koriste neke od naših preparata, ali su zbunjeni i nesigurni oko načina upotrebe, kao i  efekta koji može postići određeni preparat   u otklanjanju zdravstvenih tegoba.

Odgovor na sve dileme nudi SAVETOVALIŠTE Vitalia Farm.

Veoma je važno koristiti lekovito bilje prema stručnom uputstvu, odnosno uz konsultaciju farmaceuta i/ili lekara, kako bi upotreba lekovitog bilja bila bezbedna i efikasna. Ukoliko imate nedoumice po pitanju upotrebe lekovitog bilja u terapeutske svrhe pošaljite nam pitanje i naš specijalista za lekovito bilje će vam pomoći u tome. Mail: savetovaliste@vitaliafarm.com

Najčešća pitanja:

U ovakvim slučajevima je neophodno da se čujemo pisanim ili usmenim putem, saslušamo tegobe koje imate i na osnovu toga preporučimo biljni preparat (ukoliko smo sigurni da Vašu zdravstvenu tegobu isti može i otkloniti).

Najveći broj preparata na biljnoj bazi nema ograničenja u upotrebi paralelno sa drugim lekovima (osim onih koji sadrže  alkohol). Međutim, najbolje je da lekaru koji Vam  propisuje terapiju napomenete i želju da u upotrebu uvrstite preparate na bazi lekovitog bilja.

U najvećem broju slučajeva uz biljni preparate dobijate i uputstvo u kome jasno stoji vreme upotrebe koje je preporučeno u oba slučaja – terapeutski ili preventivno.

 Da. Imamo na desetine poruka od klijenata koji su nakon dosta jakih antibiotskih terapija iznova imali problem sa ovom bakterijom, a konačno izlečenje postigli tek nakon 15 dana redovne upotrebe prema našem uputstvu upravo Vitalia Farm Etarskog ulja divljeg origana.

Većina lekovitih materija se već nalazi u prirodi, samo svako od nas bira način u kom obliku će ih uzimati.

Vitalia Farm - Savetovalište 2

KADA DA NAM SE JAVITE?

  • Ukoliko imate visok ili nizak krvni pritisak, srčane probleme, problem sa žuči, urinarne infekcije, problem sa probavom i regulisanjem telesne težine…a niste sigurni šta da uzimate kako biste sebi pomogli?
  • Ukoliko želite da podignete odbrambenu moć organizma, zaštitite se od virusa i loših uticaja spoljašne sredine, a niste sigurni koji biljni preparate da uzmete.
  • Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu oko upotrebe lekovitog bilja…

Pitajte nas i/ili zakažite konsultacije!

SPECIJALISTA ZA LEKOVITO BILJE odgovoriće na vaša pitanja i pomoći da uz prirodne preparate, kad god je to moguće, rešite vaše tegobe.

Kontaktirajte nas sa svojim pitanjima i/ili zakažite konsultacije – ispunite kontakt formu.

savetovaliste@vitaliafarm.com

Savetovanja su besplatna.