Dostava preko 3.000 RSD je BESPLATNA

0

Korpa

Politika privatnosti

Ko smo mi

Naša adresa veb mesta je: https://vitaliafarm.com.

Kako kupiti?

-KAKO NARUČITI

Kompletna ponuda proizvoda na našem sajtu je dostupna za kupovinu u nekoliko sledećih koraka:

1.) Klikom na ikonicu NARUČI potrebno je da popunite obrazac (ime i prezime, mail, telefon)

2.) Izbor proizvoda i količina

3.) Slanje porudžbine

Nakon što ste završili sa odabirom, proverite da li ste upisali tačne podatke a zatim kliknite na ikonicu POŠALJI . Vaša narudžbenica će Vam biti automatski prosleđena na mejl.

-NAČINI PLAĆANJA

Proizvode koje želite da kupite putem vitaliafarm.com možete platiti na sledeće načine:

1.) Pouzećem.

Za sva fizička lica. Prilikom isporuke, u gotovini, na ruke kuriru brze pošte.

2.) Preko računa firme.

Samo za PRAVNA LICA (firme).

-NAČINI ISPORUKE

Proizvode koje ste poručili biće vam poslati brzom poštom.
Naručene proizvode vam šaljemo kurirskom službom Aks ekspress koja vrši isporuku na teritoriji Republike Srbije.
Sve porudžbine primljene radnim danima do 12h biće obrađene istog ili narednog dana dok će porudžbine primljene posle 12h biti obrađene u naredna 2 dana.
Isporuka bi trebalo da bude u roku od 24h do 72h (neradni dani, vikend) od momenta kada potvrdite porudžbinu.
Troškovi brze pošte nisu uračunati u cenu proizvoda. Troškove dostave snosi kupac i oni iznose 190,00 rsd

Za narudžbine čija vrednost prelazi 2.000,00 rsd dostava je BESPLATNA.

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na veb mestu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i nisku user agent njegovog pregledača veba za pomoć u otkrivanju nepoželjnog.

Anonimizovana niska napravljena od vaše adrese e-pošte (takođe nazvana i heš) može biti dostavljena usluzi Gravatar da bi se videlo da li je koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u smislu vašeg komentara.

Sadržaj

Ukoliko otpremate slike na veb mesto, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa ugnežđenim podacima lokacije (EXIF GPS). Posetioci veb mesta mogu da preuzmu i izvuku podatke o lokaciji sa slika sa veb mesta.

Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na našem veb mestu, možete se izuzeti od snimanja svog imena, adrese e-pošte i veb mesta u kolačićima. Oni su zbog vaše udobnosti tako da ne morate da ponovo popunjavate svoje detalje kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ukoliko posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač veba prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača veba.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču veba. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo određuje ID članka koji uređujete. Ističe nakon jednog dana.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u e-poštu resetovanja.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesti da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na naše veb mesti (ukoliko ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Upravnici veb mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko imate nalog na ovom veb mestu, ili ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite datoteku sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih.