Dostava preko 3.000 RSD je BESPLATNA

0

Korpa

Blog

ISPITNI ROK – IZVUCITE MAKSIMUM

Dragi studenti, razumemo da je pretpraznička atmosfera sama po sebi stresna. Još kad se uz sve to doda i  napetost koju nosi ispitni rok, sve nam je jasno..

Zbog toga vam prezentujemo najbolji prirodni način da poboljšate koncentraciju i tako postanete uspešniji u obavljanju svojih dužnosti. Svi znamo da se najčešće poseže za lekovima za umirenje i slično. Mi opet to smatramo suvišnim sve dok postoje odlični prirodni načini da umirite napetost i poboljšate koncentraciju.
Generalno, nakupljene obaveze podižu nivo stresa, te naš nervni sistem postaje opterećen i napet. I to je normalno. Prvo treba da naučite da korigujete svoje ponašanje i reakcije prema novonastalim i iznenadnim situacijama. Tada ste do pola pomogli svom nervnom sistemu. Drugi deo je etarsko ulje limuna koje u sebi sadrži upravo one sastojke koji blagotvorno deluju na nervni sistem. Blago i postepeno utiču na smanjenje nivoa stresa u organizmu.
Redovnom upotrebom možete računati na 50% mirnije i stabilnije reakcije u stresnim situacijama, te koncentraciju koja omogućava da trezveno razmišljate.
Dragi, studenti, srećno… 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *