Dostava preko 3.000 RSD je BESPLATNA

0

Korpa

Blog

Ne budite depresivni

Vreme u kome živimo prepuno je stresnih situacija. Stanje u društvu i mnoge okolnosti na koje ne možemo da utičemo čine da se često osećamo depresivno i potišteno. Jesen je vreme kada se mnogi ljudi sa ili bez razloga osećaju tužno. Magla, kiša i obklaci utiču na mnoge ljude negativno. Ali, zašto u tome ne pokušate da pronađete nešto lepo?

Jesen je vreme kada možete da utrošite više vremena samo za sebe. Druženja se proređuju, sve postaje nekako tiše i usporenije.

Posvetite se sebi na prvom mestu. Radite na sebi. Evo, zašto ne biste naučili bar osnove nekog stranog jezika? Internet vam pruža toliko mogućnosti za učenje…A, opet, jesen je idealno vreme za različite sportsko-zabavne sadržaje. Da li ste ikada bili na kuglanju, igrali bilijar, išli na zatvoreni bazen? Polako počinju da rade klizališta, miriše pečeni kesten, lišće šuška pod nogama…kada biste se osehnuli ovoj jeseni možda bi sve izgledalo malo drugačije. Ne budite neprijatelji…probajte da se zavolite sa jesenjim pejzažima…;) Ako baš i ne ide tako lako…priroda ima toliko rešenja. Nije štetno, naprotiv, pribeći prirodnim lekovima koji podstiču rad žlezda zaduženih za bolje raspoloženje, pravilnije rasuđivanje i sl. Ono za šta mi garantujemo jeste Etarsko ulje žalfije. Ovo ulje sadrži supstance koje umiruju nervni sistem, smanjuju nervozu i napetost.

Osim toga Etarsko ulje žalfije Vitalia Farm ublažava upale disajnih organa i grla, deluje kod upale desni i afti. Koristi se za masnu kožu i kosu. Osvežava i dezodoriše vazduh u prostoriji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *