Dostava preko 3.000 RSD je BESPLATNA

0

Korpa

Vitalia Farm - besplatni saveti

Blog

PROMOCIJA Vitalia farm etarskih ulja!

Vitalia farm etarskih ulja u Novom Sadu:

  • Petak, 01. jul, Čardak na Futoškoj pijaci, 10 – 13:30 h
  • Subota, 02. jul, Čardak na Limanskoj pijaci, 10 -13:30 h

Vitalia farm je uvoznik i distributer kvalitetnih etarskih ulja i drugih proizvoda na bazi lekovitog bilja i pčelinjih proizvoda. Misija preduzeća je da pomogne što većem broju ljudi da postanu i ostanu zdravi čineći dostupnim kvalitetne, prirodne proizvode. U novije vreme brojna naučna istraživanja su potvrdila blagotvorna dejstva etraskih ulja bilo da se koriste za masažu, inhalaciju, oralno ili za osvežavanje prostorija.

Uz svaki kupljeni proizvod, dobijate i jedan gratis proizvod!

O svom gratis proizvodu kupac odlučuje sam – a, možete birati između:

  • ulja od lavande (deluje umirujuće, idealno je u slučaju nervoze, kod nesanice ili čestog buđenja, astmatičnog napada ili za ublažavanje menstrualnih bolova, stimuliše proces zarastanja rana i opekotina, deluje protiv-upalno, poboljšava cirkulaciju…)
  • ulja od limuna (ublažava reumatske tegobe, povoljno deluje na sniženje povišenog krvnog pritiska, ublažava glavobolju i migrene, poboljšava moć koncentracije i otklanja psihički umor…)
  • ulja od pitome nane (jača imunitet, deluje anti-infektivno, deluje na prevenciju zimskih epidemija, ublažava glavobolju, zubobolju, stomačne bolove…)

Dobrodošli 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *