Dostava preko 3.000 RSD je BESPLATNA

0

Korpa

Vitalia Farm - kvalitetan san i stres

Blog

KVALITETAN SAN I VREME ZA OPUŠTANJE U BORBI PROTIV STRESA

Kvalitetan san i vreme za opuštanje čine organizam otporniji na stres.

Kvalitetan san i vreme za opuštanje su od izuzetne važnosti za oporavak životne energije

Koliko nedostatak sna nepovoljno deluje na sve životne aktivnosti, znaju oni koji su makar i tokom kraćeg vremena iskusili problem nesanice. U tom slučaju od pomoći može biti upotreba čajeva ili biljnih kapi od valerijane i matičnjaka, koji tokom dana deluju opuštajuće na nervni sistem, a uzeti uveče olakšavaju nastupanje sna.

Svakodnevna izloženost stresu usled pritiska poslovnih i porodičnih obaveza je trajan pratilac naše svakodnevice, koji nažalost, ne zavisi od godišnjih doba, ali u proleće može biti izraženiji nego tokom ostatka godine. Upotreba našeg Relaks čaja (u kome su objedinjeni opuštajuće i osvežavajuće dejstvo lavande, kamilice, matičnjaka i lipe uz umirujuće dejstvo hmelja) umesto kafe, u trenucima predaha, zaista može doprineti da „razbistrimo misli“ i opustimo se u onoj meri koja je potrebna da opterećenja i obaveze sagledamo u njihovoj realnosti i lakše nađemo rešenja iz zahtevnih situacija.

Unesite prolećene boje i mirise i u svoj dom

Buket svežeg cveća ubranog tokom šetnje u prirodi će u svaki dom uneti vedro raspoloženje, a naši proizvodi Etarasko ulja limuna i Etarsko ulje ruzmarina – upotrebljeni u difuzerima za osvežnje vazduha, doprineće povratku optimizma i životne energije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *